Na kontaktoni

Jemi të hapur për çdo pyetje ose vërejtje që keni për ofertat dhe përmbajtjen e dyqanit ueb Stand By Me të Daikin. Lini informacionin personal dhe mesazhin tuaj dhe do t'ju kontaktojmë.

Daikin Central Europe do të përpunojë të dhënat personale që keni dhënë në formularin e mësipërm në masën e nevojshme dhe vetëm për qëllimin e kontaktimit me ju, në përputhje me Rregulloren e Mbrojtjes së të Dhënave të Përgjithshme (GDPR). Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.