Regjistrohuni si klient i Daikin

Finalizoni regjistrimin tuaj.

Pse të regjistroheni?

  • Regjistrim "live" i instalimit tuaj Daikin
  • Menaxhoni lehtësisht garancinë tuaj nga Daikin
  • Qëndroni të informuar me të gjitha shërbimet dhe riparimet
Jeni të regjistruar?

Produkti juaj i instaluar

Zgjidhni opsionet e mëposhtme për të regjistruar produktet tuaja Daikin

Shfletoni produktet tona

Do t'ju ndihmojmë të gjeni produktin tuaj

Ose

Kodi i komisionimit

Dhënë nga instaluesi juaj Daikin.

Zgjidhni një grup produkti